Make your own free website on Tripod.com
 

Welcome to ViperII Web site

 
Home
About Me
Interests
Favorites
Photo Gallery
Rilex Time
Feedback

 

 

 

 

 
Hit Counter
People have
visited my page!

 

Welcome to my Web site!

Assalamualaikum semer dan selamat datang ler aku ucapkan. Sorry la kalau homepage aku nie tak segempak homepage lain yang korang pernah tengok.  Maklumlah.  Aku nie bukannya pandai sangat pasal IT nie. Setakat bukak e-mail, surf internet sket-sket, chatting sket, itu aku tau la.  Hahahaa...  Lagipun buat masa nie aku bz laa...  Tak daya aku nak buat spesel ifek banyak˛.  Lagipun buat komputer korang lagging jer kan?  So, lagi simple lagi cepat korang surf.  Lagi cepat korang surf, lagi cepat korang blah.  Hahahaaa...  Maklumlah...  Homepage aku nie takder menda yang menarik.  Kecuali korang rajin contact aku, haaa.... itu lain cerita.  Itu baru ada cerita baeeeekk punya.  Muahahahaaa..!!!

Ok laa....  Karang, kalau aku cakap banyak karang, korang boring plak kan?  So, selamat surfing (ada ker ucapan camtu? hehehe...) dan selamat apa˛ je lah untuk korang semer.

 

Adioz!!!

 

Sorry kalau isi home page aku nie kurang memuaskan.  Insya-Allah aku akan update home page nie bila ada kelapangan ok?  Keep in touch!

Home | About Me | Interests | Favorites | Photo Gallery | Rilex Time | Feedback

This site was last updated 26/06/02