Make your own free website on Tripod.com
 

Favorites

 
Home
About Me
Interests
Favorites
Photo Gallery
Rilex Time
Feedback

 

 

Kalau korang nak tau, aku nie boleh tahan juga la kalau nak surfing internet nie..  Ntah apa˛ yang aku surf.  Kadang˛ sampai penat pun ada.  Tapi kalau dah boring tu, kejap jer dah log out dah.  Lain la kalau ada benda baru yang aku cari.  Itu jam, berjanggut la aku kat depan monitor tu.  Muahahahhaaaa!!!!


  • The Microsoft Network
    • Nie web page yang dah koman sangat laaa...  Tapi kalau korang rajin, korang mesti dapat banyak idea dari sini.
  • Catcha.com
    • Kalau korang nak support web page hasil anak jati Malaysia, korang boleh surf kat sini.  Ada improvement laa...  Pasal kalau korang ikut perkembangan web page nie dari awal, korang mesti berminat nak maju macam dia orang.
  • Software Page
    • Kat sini, korang boleh dapat banyak software yang latest atau yang korang minat.  Free, ada, bayar pun ada.  Bergantung pada minat korang laa.

 

Home | About Me | Interests | Favorites | Photo Gallery | Rilex Time | Feedback

This site was last updated 26/06/02