Make your own free website on Tripod.com
 

Interests

 
Home
About Me
Interests
Favorites
Photo Gallery
Rilex Time
Feedback

 

 

Kat ruangan nie plak aku nak bagi tau korang pasal minat aku...  Hahaha....  Aku nie pelik sikit.  Tapi takper.  Mana ada orang yang sempurna, kan?  Nobody's perfect!

 
  • Autos - Aku nie peminat kereta dan motor.  Tapi aku tak la pandai sangat.  Lagipun aku belum ada kerata.  Motor pun lum ada.  Lum ada cukup bajet laaa...  Takper...  Nanti kalau aku dah kaya aku beli banyak˛.  Hahahaaa!!!

  • Travel - Haaa...  Pasal travelling nie aku memang minat.  Aku nie memang kuat berjalan.  Kalu ada peluang jer memang aku tak lekat kat rumah.  Tapi maksud aku bukan takder kuar rumah gi merambu.  aku kurang minat kuar tanpa tujuan nie...  Terasa buang masa plak kalau setakat nak lepak˛ jer.  Tapi kalau kat tempat lain, memang aku tak duduk lat umah.  Aku paling kerap lepak kat KL.  Biasa laa...  Happening sket KL nie berbanding tempat lain.

  • Computer- Haa...  Nie pun feberet aku nie...  Apa saja pasai IT memang aku minat.  Aku boleh duduk berjam-jam depan pc kalau ada kerja.  Kalau ada kerja laaa...  Kalau setakat main game tu, sekejap jer dah boring.  Kecuali as the 1st timer.  Haaa....  Tu memang aku balun cukup cukup.  Rekod aku setakat nie, 3 hari 4 malam.  Hahahaa.... Pening kepala aku.

  • Bisnes - Bab bisnes nie aku minat sikit jer.  Tu yang aku buat bisnes sikit˛.  Alaa...  Setakat cari makan sikit˛ kan...  Apa salahnya daripada kosong jer poket.  Hehehee.....

Home | About Me | Interests | Favorites | Photo Gallery | Rilex Time | Feedback

This site was last updated 26/06/02